Tastautors

Cicle de música a Cardedeu

Tastautors 2011

Per a cuinar una setena edició del Tastautors cal començar pel final: sabent que agradarà i farà bon profit. L’olor del plat que tot just s’intueix enamora i ja ens fa quedar satisfets abans de començar…

 

L’ingredient fonamental és la il·lusió, el que farà quallar tots els ingredients del menú: pólvora valenciana i elegància rossellonesa, tot ben barrejat. Ho cobrim tot amb olor de romaní de les Illes i ho daurem amb el Sol que ens empara a tots una bona estona. Abans, però, ho haurem rectificat amb sal de la mar nostra, no fos cas que ens quedes fat… És molt important que no hi falti un polsim d’encant del Montseny, això hi aporta sempre la màgia. La dolçor vindrà després, amb unes es tancades lleidatanes ben saltades amb unes neutres empordaneses. Amanim-ho finalment amb presses d’última hora (que no faltin), unes notes musicals empentagramades amb gràcia i pessigolles a la panxa. D’aquesta manera aconseguirem la recepta perfecta, diferent i exquisida cada hivern, per a continuar delint els paladars lúdics, festius i culturals més refinats. Amb els llums apagats, la flama d’una espelma, i emplatat tot en vellut negre i seda vermella, no hi haurà presentació millor.

 

Veureu com els sabors extrems i les textures més matisades es combinen amb el bon gust i l’atreviment. ¿Segur que no voldreu Tastautors?

No comments yet»

Deixa un comentari